NEOČEKIVANI TRANSFER NA MARAKANI: Zvezda prodala napadača u Austriju za pola miliona evra

Novosti online

07. 02. 2023. u 10:49

Fudbalski klub Crvena zvezda je dogovorio transfer Ibrahima Mustafe koji će karijeru nastaviti u Austriji.

НЕОЧЕКИВАНИ ТРАНСФЕР НА МАРАКАНИ: Звезда продала нападача у Аустрију за пола милиона евра

Foto: M.Vukadinović

Crveno-beli su prihvatili ponudu LASK-a, pa će Mustafa nastaviti karijeru u austrijskom klubu.

Prema informacijama Informera, crveno-beli će na ime transfera dobiti 500.000 evra u cugu, još 100.000 evra u slučaju da se aktiviraju određeni bonusi, a pripašće im i 15 odsto od naredne prodaje 22-godišnjeg krilnog veziste.

Imajući u vidu da je ove sezone bio uglavnom rezervista i da je Miloš Milojević samo jednom omogućio Mustafi da počne utakmicu (na gostovanju Radniku, u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva) onda je ovakav potez logičan. Čak sa ekonomske predstavlja čist dobitak, jer je Ibrahim stigao u Beograd januara 2020. besplatno, a sad odlazi za pristojan novac za fudbalera koji baš i nije ostavio trag na stadionu „Rajko Mitić“.

Daleko više je igrao tokom pozajmica Radničkom iz Sremske Mitrovice i Novom Pazaru, uz napomenu da se najpre kalio u dresu Zlatibora.

LASK je trenutno trećeplasirani tim na tabeli Bundeslige Austrije, 12 bodova iza lidera Salcburga i šest manje od drugoplasiranog Šturma.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)