PARTIZAN DOBIO KONKURENTA ZA POTPIS GOLMANA Karabag poslao ponudu za Srbina, Apolon ni da čuje

Novosti online

02. 02. 2023. u 15:30

SRPSKI golman Aleksandar Jovanović je odličnim igrama na Kipru, gde je jedan od najzaslužnijih za šampionski trofej Apolona, postao želja brojnih klubova.

ПАРТИЗАН ДОБИО КОНКУРЕНТА ЗА ПОТПИС ГОЛМАНА Карабаг послао понуду за Србина, Аполон ни да чује

FOTO: EPA/FK Partizan

Trenutno šestoplasirani tim kiparskog šampionata odbio je ponudu azerbejdžanskog Karabaga za čuvara mreže koji je pod Slavoljubom Muslinom, protiv Ukrajine, debitovao za reprezentaciju Srbije.

Kako prenose mediji na Kipru, Jovanović je dogovorio lične uslove sa Karabagom, koji je bio spreman da za transfer Srbina izdvoji između 700 i 900.000 evra, a kiparski šampion je ponudu bez razmišljanja odbio, bez ikakve želje da otvori pregovore sa prvakom Azerbejdžana.

FOTO: Apolon Limasol

Tekst potpisa

Inače, Karabag u Ligi konferencija za dve nedelje igra protiv belgijskog Genta, a već 15 godina aktivni su učesnici evropskih takmičenja.

Podsetimo, početkom januara u medijima se pojavila informacija da je za nekadašnjeg golmana Radničkog, Orhusa, Deportiva iz La Korunje i Ueske, zainteresovan i vicešampion Srbije, Partizan.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!