OD "SRAMOTA JE..." DO JEDNAČINE: Evo šta Crvena zvezda sprema za oproštaj od Siniše Mihajlovića (VIDEO)

Novosti online

31. 01. 2023. u 18:04

CRVENA zvezda sprema antologijski oproštaj od svoje legende, Siniša Mihajlovića, a da sledi nešto posebno, navijači su mogli da saznaju još pred prošlonedeljni košarkaški večiti derbi u Evroligi.

ОД СРАМОТА ЈЕ... ДО ЈЕДНАЧИНЕ: Ево шта Црвена звезда спрема за опроштај од Синише Михајловића (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

"Delije" su, podsetimo, pred početak derbija ostavile na stolicama navijačima Zvezde posebne pozivnice na prvi naredni fudbalski meč na Marakani.

Ističući da se prvenstvo u fudbalu nastavlja 4. februara, a da će tog dana crveno-beli dočekati Vojvodinu, navijačima Crvene zvezde su najvatreniji tifozi kluba iz Ljutice Bogdana 1a tada poručili i sledeće:

"Pored nastavka borbe za Ligu šampiona, ovu utakmicu želimo da posvetimo legendi, Siniši Mihajloviću, i da na naš način pokažemo koliko nam je značio i koliko nam znači.

Potreban nam je pun stadion, jer je sramota da se drugi klubovi i tribine opraštaju od našeg Mihe, a da Marakana ne kaže svoje.

Za Mihu, za titulu, za Ligu šampiona - svi na stadion!", navele su tada "delije".

Danas se tim povodom oglasio i klub sa Marakane.

- Zvezda igra za Mihu! Naš klub će 4. februara od 16 časova na Marakani ugostiti Vojvodinu, a meč će biti posvećen legendarnom Siniši Mihajloviću. Deo oproštaja će predstavljati i posebna koreografija koja će imati simboliku i pokazati šta je sve bio čuveni Miha.

Svako je barem u jednom trenutku svog života želeo da bude kao Miha - čvrst, ponosan i nepokolebljiv. Opet, kada se u jednačinu sa Mihom stavi Crvena zvezda onda je proizvod beskonačna emocija utkana u zidove Marakane. Zbog toga, Siniša Mihajlović ne ide bez Crvene zvezde, a ni Crvena zvezda bez najboljeg izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala.

Zato će utakmica protiv Vojvodine imati poseban značaj, gde će tribine našeg stadiona pozdraviti legendu Crvene zvezde i čoveka koji je u amanet ostavio nešto što nikada neće biti zaboravljeno. Čekamo vas u subotu na Marakani! - poručili su crveno-beli, uz snimak koji otkriva deo onoga što se sprema za oproštaj od Mihe:

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

A POSLE ISTORIJSKE KAZNE ZA HRVATSKU: UEFA počela da lovi ustaše!