BUKTI "RAT" ŠAKIRA - PIKE! Kolumbijka izvodi demonske rituale? Prizor sa balkona zastrašio njenu bivšu svekrvu

Novosti online

23. 01. 2023. u 22:44

"RAT" nakon raskida velike ljubavi između nekadašnjeg fudbalera Đerara Pikea i pop zvezde Šakire dostiže usijanje.

БУКТИ РАТ ШАКИРА - ПИКЕ! Колумбијка изводи демонске ритуале? Призор са балкона застрашио њену бившу свекрву

Foto: EPA

Podsetimo, ovaj poznati par bio je zajedno više od deset godina, ali prošlog leta raskinuli su vezu. Pevačica je sigurna da ju je legendarni štoper Barselone varao, a shvatila je to navodno po povratku sa turneje, ugledavši teglu njenog omiljenog džema od jagoda.

Raskinuli jesu, ali definitivno još nisu prošli kroz ovu situaciju. Sve je počelo pesmom koju je Šakira objavila početkom godine, a u kojoj je doslovno ponizila svog bivšeg i uputila brojne uvrede na račun Katalonca.

Pesma je postala pravi hit, pa je u jednom danu skupila više od 50 miliona pregleda, nadmašivši po ovom pokazatelju čuveni hit "Despasito", i tako postavila rekord kada su u pitanju južnoameričke numere.

Usledio je pravi medijski rat, a Kolumbijka se ne zaustavlja u svojoj želji za osvetom. Naime, ona je sada stavila lutku veštice na balkon svoje kuće i usmerila je prema kući svoje bivše svekrve.

Činjenica je da Šakira nakon razvoda od Pikea i dalje živi u Barseloni, a kuća Đerarovih roditelja je skoro pa prekoputa.

Komšije su ispričale da je pevačica osim lutke veštice stalno vrtela svoju pesmu, koja je kako očevidci kažu treštala ulicom i provocirala roditelje njene bivše ljubavi.

Pikeova majka bila je uplašena i zabrinuta da će postati žrtva demonskih rituala, a osim toga, Šakira je pretila da će izgraditi betonski zid između svoje kuće i doma bivše svekrve.

BONUS VIDEO: Partizan dobio milionski ugovor od novog sponzora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri