PARTIZAN POTPISAO VAŽAN SPONZORSKI UGOVOR: Sa kineskom kompanijom u nove pobede

M. BLAŽIĆ

19. 01. 2023. u 13:00

U IŠČEKIVANjU prvog potpisa na planu osveženja igračkog kadra, u Partizanu je stavljen izuzetno značajan paraf na sponzorski ugovor, koji će biti najveći od trenutno aktuelnih u klubu iz Humske.

ПАРТИЗАН ПОТПИСАО ВАЖАН СПОНЗОРСКИ УГОВОР: Са кинеском компанијом у нове победе

FOTO: FK Partizan

Novi strateški partner crno-belih je kineska rudarska kompanija "Ziđin" i po slovu ugovora tako će biti u narednih godinu dana.

- Pre nekoliko nedelja smo potpisali ugovor i želim da se zahvalim predsedniku države Aleksandru Vučiću na pomoći u ime Partizana, to je za nas jako bitan sponzor. Potpisali smo ugovor na godinu dana, biće to naš najveći sponzor u ovom trenutku - obelodanio je novinarima u Beleku generalni direktor Partizana Miloš Vazura. Prvi operativac crno-belih veruje da je ovo tek početak uspešne saradnje, s obzirom na to da ima izgleda da se naredne zime potpiše novi ugovor.

- Postoje realni izgledi, usmeni dogovor je u načelu takav da bi trebalo da sarađujemo još tri godine posle toga, ali ponavljam jako smo zadovoljni što smo u ovom trenutku dobili takvu pomoć i zahvalni smo državi što nam je izašla u susret.

Imajući u vidu jačinu ugovora, jasno je da će se "Ziđin" naći na gotovo svim vidljivim mestima.

- Naravno, biće brendiran na dresovima, najverovatnije ispod broja na dresu, na šortsu takođe i na stadionu. To su sad neki detalji ugovora, videćete uostalom sve.

Posle nekoliko dana boravka u Beleku, Vazura je bio u prilici da se uveri da pripreme idu u najboljem smeru, prema očekivanjima.

- Utisci sa priprema su veoma pozitivni, oduševljeni smo uslovima koje imamo u Turskoj, tereni su sjajni, kao i rivali, bitno je da se dobro pripremimo, da se svi vrate zdravi, bez povreda i da spremno dočekamo nastavak sezone. Osmesi, čak i posle izuzetno napornih treninga, sasvim dovoljno govore o atmosferi u taboru Partizana.

- Dolaskom Gordana Petrića minulog leta se drastično popravila atmosfera u timu i to se jasno vidi i na terenu, igrači su ga fenomenalno prihvatili, vidim da su svi nasmejani i orni za rad i to može samo da nas raduje - zaključio je Vazura.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!