ALEKSANDAR MITROVIĆ OVAKO NEŠTO NIJE DOŽIVEO! Pogledajte potpuno bizaran trenutak sa meča NJukasl-Fulam! Bela tačka ukleta za Srbina

Novosti online

15. 01. 2023. u 16:34

SRPSKI centarfor, Aleksandar Mitrović, nastavio je da kuburi sa bele tačke ove sezone, a način na koji promašio poslednji penal potpuno je neverovatan.

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ ОВАКО НЕШТО НИЈЕ ДОЖИВЕО! Погледајте потпуно бизаран тренутак са меча Њукасл-Фулам! Бела тачка уклета за Србина

FOTO: AP/Tanjug

Igrao se 67. minut, kada je glavni arbitar pokazao da će klub sa obale Temze dobiti penal. Srpski as imao je priliku da postigne gol protiv bivšeg kluba, Njukasla, u kom godinama nepravedno nije dobijao šansu.

Mitrović je namestio loptu na kreč, zaleteo se, raspalio svojom ubitačnom desnicom po lopti, ona jeste završila u mreži, ali tek nakon što je pogodila njegovu levu nogu, što nije dozvoljeno.

Ceo stadion je skočio nakon što sudija prvo nije poništio gol, usledili su i protesti celog tima Njukasla, nakon čega je utvrđeno da je Smederevac postigao gol na nepropisan način.

Klikom OVDE možete videti kako je ova bizarna situacija izgledala.

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna