PIKE UZVRATIO UDARAC: Šakira ni u snu nije mogla da očekuje da će njene provokacije dovesti do ovoga

Novosti online

14. 01. 2023. u 22:11

JAVNA SVAĐA Đerara Pikea i njegove bivše supruge, kolumbijske pevačice Šakire, dobila je prethodne večeri nastavak.

ПИКЕ УЗВРАТИО УДАРАЦ: Шакира ни у сну није могла да очекује да ће њене провокације довести до овога

FOTO: Printskrin

Naime, španski fudbaler je odlučio da reaguje na provokacije koje je dobio u novoj pesmi svoje bivše.

On se u emisiji pojavio sa satom baš one marke kojom je Šakira slikovito opisala da je prešao "sa konja na magarca", poručivši u pesmi da ona daleko više vredi od devojke sa kojom ju je prevario.

Saopštio je kako je dobio i novog sponzora njegove mini fudbal lige, pa je tako Šakirin pokušaj da ga isprovocira zapravo imao pozitivan uticaj na njegov bankovni račun.

Podsetimo, Šakira je pomenutom pesmom izazvala veliku pažnju, jer je emitovana više desetina miliona puta za jedan dan. A očigledno je ta numera pogodila i njenog bivšeg, koji nije mogao da ostane nem na teške reči upućene na njegov račun.

Prepucavanja će sasvim sigurno biti nastavljena i u narednom periodu jer, iako se činilo da će raskid proteći koliko, toliko, mirno, očigledno to nije slučaj.

Inače, nekadašnja fudbalska zvezda i kolumbijska pevačica upoznali su se tokom Svetskog prvenstva 2010. godine i tada su uplovili u ljubavne vode.

Dobili su dva sina koji će život nastaviti sa majkom u Sjedinjenim Američkim Državama, a Pike će imati posebne dozvole da ih posećuje kada to želi.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna