VELIKA TUGA U REPUBLICI SRPSKOJ: Fudbaler iz Gradiške preminuo posle teške saobraćajne nesreće

Novosti online

03. 01. 2023. u 19:23

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila na autoputu Banjaluka - Gradiška, u mestu Romanovci preminuo je fudbaler Rade Krstanović (30) iz Gradiške.

ВЕЛИКА ТУГА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ: Фудбалер из Градишке преминуо после тешке саобраћајне несреће

Foto: Arhiva Novosti

On je umro danas u UKC RS od zadobijenih teških povreda.

Nesreća se dogodila 30. decembra 2022. godine na auto-putu Gradiška - Banjaluka, u kojoj su tada teško povređeni Rade Krstanović (30) i njegov suvozač Danko Buzančić (55), obojica iz Gradiške, saopštilo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, a prenosi "Srpskainfo".

U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su i drugo vozilo, kojim je upravljao Niko Nestorović (66) iz Teslića, kao i treće, za čijim je upravljačem bio Asmir Šibonjić (41) iz Zavidovića, prenosi "Moja Gradiška".

– Uviđaj na licu mesta nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Gradiška. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere kao i veštačenja na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode – naveli su iz pomenutog tužilaštva.

Krstanović je bio dugogodišnji fudbaler koji je prošao sve omladinske selekcije gradiške Kozare.

Pored crveno-belog dresa, uspešno je još nosio boje FK Obradovca, Jedinstva iz Žeravice, Omladinca iz Brestovčine, Torpeda iz Cerovljana, Sloge DIPO iz Gornjih Podgradaca i Vilusa za koje je nastupao u tekućoj sezoni.

BONUS VIDEO: BRAZIL TUGUJE: Trodnevna nacionalna žalost dok se zemljaci sećaju i opraštaju od Pelea

(Blic)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije