ZATEČENI I AUSTRALIJSKI MEDIJI: Novak Đoković i scena posle meča u Adelajdu koju će neki večno pamtiti

Novosti online

03. 01. 2023. u 16:35

NOVAK Đoković je stigao u Australiju iz koje je pre 11 meseci deportovan, želeći da kroz nastupe na ATP Adelajd, uvodnom turniru nove sezone, uhvati pravi zalet za svoj omiljeni grend slem, Australijan open, a u "zemlji kengura" priredio je i scenu zbog koje su zatečeni i australijski mediji.

ЗАТЕЧЕНИ И АУСТРАЛИЈСКИ МЕДИЈИ: Новак Ђоковић и сцена после меча у Аделајду коју ће неки вечно памтити

Foto: Printskrin/Twitter/@NDjokofan

Naime, nakon što je Đoković pobedio u prvom kolu turnira u Adelajdu, desilo se ono što je uobičajeno na njegovim mečevima, da mu deo publike traži autogram.

Međutim, ono što pojedini australijski mediji nisu mogli ni da sanjaju, to je da će  vladati prava pomama navijača da skrenu Noletu pažnju na sebe, ne bi li dobili potpis na loptici ili nečem drugom, ili bi, ako su među najsrećnijima, napravili zajedničku fotografiju sa njim.

Viki Švarc, novinarka australijskog "Najn njuza", uz fotografiu velikog broja gledalaca koji su okružili Srbina napisala je na svom Tviter nalogu:

- Gde je Novak? Divlje scene na turniru u Adelajdu nakon Đokovićeve pobede u prvom kolu, gde on potpisuje desetine autograma dok napušta centralni teren na 'Drajvu'- napiusala je Viki Švarc.

Međutim, to nije bilo sve.

I izvan stadiona Nole je izlazio u susret svojim pristalicama.

I to toliko, da je i njih oduševio:

- Evo 90 sekundi snimka šta je sve Novak radio sa svojim navijačima danas. Mnogi igrači su ljubazni, ali on je stvarno jedini koji toliko dugo ostaje (posle svojih treninga ili mečeva) samo da bi se potpisao navijačima, ili fotografisao s njima. Najbolji svih vremena, u svakom pogledu - napisala je jedna Noletova navijačica, a njen snimak pogledajte i sami:

Kada Đoković igra?

Novak bi na teren trebalo ponovo da izađe u četvrtak, 5. januara, ali tačan teremin u ovom trenutku još uvek nije poznat. Ono što, međutim, jeste poznato - to je ko je sledeći Đokovićev rival.

Osvajača 22 grend slem titule nakon učešća u Adelejdu očekuje takmičenje na Australijan openu, koji počinje 16. januara a traje do 29.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)