NEVEROVATAN JE: Platio 500.000 evra samo da ga puste da iz elitnog takmičenja pređe u trećeligaša, a kada vidite razlog - oduševićete se

Č. V.

03. 01. 2023. u 16:57

ŠPANSKI fudbaler Lukas Perez nije neko ko je nadaleko poznat kada je ova igra u pitanju, ali zbog neverovatnog gesta koji je uradio zaslužio je da svet o njemu čuje.

НЕВЕРОВАТАН ЈЕ: Платио 500.000 евра само да га пусте да из елитног такмичења пређе у трећелигаша, а када видите разлог - одушевићете се

Foto: EPA-EFE/Roman Rios

Naime, on je prvi deo sezone proveo u Kadizu i bio je najbolji strelac tima u Primeri (tri gola), no odlučio se za nešto što je u današnjem sportu retkost.

On je platio svom klubu 500.000 evra kako bi mu uprava dozvolila da pređe u Deportivo iz La Korunje.

Nekada slavni klub se trenutno takmiči u trećoj ligi i proživljava teške trenutke. Upravo to ne pada lako pomenutom 34-godišnjem napadaču, koji želi da pomogne ekipi sa "Riazora" da se što pre vrati tamo gde pripada - u najkvalitetniji rang španskog fudbala.

Perez je rođen baš u La Korunji i već je u dva navrata igrao za Deportivo, a sezona 2015/2016 u dresu tog kluba mu je najbolja u karijeri. Tada je na 37 utakmica postigao 18 golova.

Vredi spomenuti i da je iskusni fudbaler od 2016. do 2018. bio deo Arsenala, ali se nije naigrao za "tobdžije".

Deportivo trenutno zauzima 4. mesto na tabeli treće lige sa 32 boda, četiri manje od lidera Kordobe. Iz ovog ranga u viši će se plasirati direktno samo prvoplasirani, dok će drugi, treći, četvrti i peti igrati baraž.

BONUS VIDEO: BRAZIL TUGUJE: Trodnevna nacionalna žalost dok se zemljaci sećaju i opraštaju od Pelea

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!