DŽABA SMO SE NADALI: Liverpulov "vunderkind" sigurno neće igrati za Srbiju, otklonjena i poslednja dilema

Novosti online

27. 12. 2022. u 09:03

Fudbaleri Liverpula uspešno su ušli u nastavka sezone nakon pauze posle Mundijala i u okviru 17. kola savladali Aston Vilu na gostovanju rezultatom 3:1.

ЏАБА СМО СЕ НАДАЛИ: Ливерпулов вундеркинд сигурно неће играти за Србију, отклоњена и последња дилема

Foto: AP

Meč je obeležio i Srbin Stefan Bajčetić koji je postigao treći gol za „crvene“ i sprečio potencijalnu dramu u završnici utakmice.

Bajčetiću je ovo prvi gol u zvaničnim mečevima za Liverpul nakon što je tresao mreže u prijateljskim mečevima. Pogodak je bio pravo remek-delo, nakon što se prvo majstorskim prijemom oslobodio čuvara, proturio je loptu kroz noge i zatresao mrežu. To je oduševilo i trenera Liverpula Jirgena Klopa.

- On je pakleno bezobrazan i nije ga briga ni za šta. On samo igra fudbal i to radi izuzetno dobro. Imao je oca fudbalera, tako da su geni tu, ali i stav je tu, svest i inteligencija, fudbalska inteligencija. Veliko je zadovoljstvo raditi sa ovim momcima.

Nažalost, malo je verovatno da Stefan Bajčetić zaigra za reprezentaciju Srbije. Po poreklu jeste Srbin, što je bio jedan od aduta čelnika Fudbalskog saveza Srbije, kada bi se povela priča da zaigra za naš nacionalni tim. 

Foto: Privatna arhiva

 

Problem je u tome što talentovani fudbaler nema realnih dodirnih tačaka sa maticom, s obzirom na to da je detinjstvo proveo u Španiji, gde je njegov otac Srđan oženio Paulu Estaves, dok je igrao za Seltu. Teško je očekivati da ga vidimo u dresu Srbije, izabrao je Španiju.

- Stefan je u Španiji rođen i odgojen. Ima čvršće veze sa Španijom nego sa Srbijom. Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti, ali ta odluka nije doneta iz interesa - rekao je za madridsku Marku Srđan Bajčetić, bivši defanzivac Vojvodine, Crvene zvezde, Selte i Brage.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri