"VIDEĆEMO ŠTA ĆE BITI NA KRAJU SEZONE": Fudbaler Zvezde govorio o budućnosti na "Marakani"

Novosti online

26. 12. 2022. u 19:16

FUDBALER iz Gane Osman Bukari stigao je tokom leta u Crvenu zvezdu. On je u međuvremenu nastupao na Mundijalu u Kataru. Brzonogi krilni napadač govorio je o budućnosti u redovima šampiona Srbije.

ВИДЕЋЕМО ШТА ЋЕ БИТИ НА КРАЈУ СЕЗОНЕ: Фудбалер Звезде говорио о будућности на Маракани

FOTO: FK Crvena zvezda

Momak je letos stigao među crveno-bele iz Genta je za tamošnji radio "Agoo FM" otkrio da je pročitao o interesovanju koje postoji za njega.

- Pročitao sam vesti o interesovanju klubova za mene, ali sačekaću da se završi sezona pre nego što odlučim o svojoj budućnosti. Prošlo je šest meseci otkako sam došao u Crvenu zvezdu i želim da se koncentrišem i završim sezonu. Videćemo šta će biti na kraju sezone - rekao je Bukari.

Reprezentativac Gane ima 24 godine i otkrio je koje želje bi voleo da ostvari pred kraj karijere.

- Želeo bih ponovo da zaigram u Premijer ligi Gane pre nego što budem završio karijeru. Ponovo ću igrati za Akra Lajonse pod uslovom da budu u najvišem rangu pre nego što se očekuje, dok je alternativa Asante Kotoko. Veliki sam obožavalac Kotoka - zaključio je fudbaler Crvene zvezde.

Bukari je do sada za tim sa stadiona "Rajko Mitić" odigrao 24 utakmice u svim takmičenjima i postigao sedam golova uz pet asistencija. Navijači sigurno najviše pamte gol protiv Partizana, kao i het-trik protiv Pjunika.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)