NEDOLIČNO PONAŠANJE GA KOŠTA POSLA: Trener Aston Vile traži zamenu za reprezentativca Argentine

Novosti online

25. 12. 2022. u 14:06

ARGENTINSKI golman Emilijano Martinez sjajno je branio na Svetskom prvenstvo, ali zbog lošeg ponašanja mogao bi da ode iz Aston Vile.

НЕДОЛИЧНО ПОНАШАЊЕ ГА КОШТА ПОСЛА: Тренер Астон Виле тражи замену за репрезентативца Аргентине

Tanjug/AP

Kako prenosi španski "Fihajes" trener engleskog kluba Unai Emeri odlučio je da proda 30-godišnjeg čuvara mreže u zimskom prelaznom roku zbog nedoličnog ponašanja tokom proslave po osvajanju Mundijala.

- Kada su emocije jake, teško ih je kontrolisati. Međutim, kada se vrati u klub razgovaraću sa njim o nekim situacijama sa slavlja posle osvajanja titule. Kada dođe u naš klub, onda je naša odgovornost - rekao je Emeri pre nekoliko dana.

Pomenuti portal ističe da je Martinez odbrana briljirao u Kataru, ali da temperament i karakter nisu po ukusu španskog stručnjaka koji je obavestio upavu da želi da proda momka iz Mar del Plate.

Ističe se da je bivši strateg Viljareala već pronašao zamenu za Argentinca. U pitanju je čuvar mreže Sevilje Jasin Bono. Andalužani za njega traže 40 miliona, a pregovori bi navodno trebali da počnu početkom naredne godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!