ZVEZDA U POTRAZI ZA NAPADAČEM: Rusi dobili ponudu crveno-belih, a evo šta su sa njom uradili

Novosti online

20. 12. 2022. u 22:41

CRVENA zvezda želi tokom zimskog prelaznog roka da pojača napad. Opcija se pojavila u Rusiji, ali je Ahmat iz Groznog odbio ponudu crveno-belih.

ЗВЕЗДА У ПОТРАЗИ ЗА НАПАДАЧЕМ: Руси добили понуду црвено-белих, а ево шта су са њом урадили

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, šampion Srbije pokazao je interesovanje za Mohameda Konatea, no kako stvari stoje moraće da se okrene drugim opcijama pošto član Premijer lige Rusije nema nameru da prodaje špica, prenosi tamošnji "Čampionat".

Ovaj 25-godišnjak koji igra za reprezentaciju Burkine Faso ove sezone je odigrao 16 utakmica za Ahmat, postigao je sedam golova, a na svom kontu ima i dve asistencije.

Zvezdi je potreban napadač. Prvi izbor je Aleksandar Pešić, njegova zamena je mladi Jovan Mijatović koji je zalog za budućnost, dok je Kalifa Kulibali razočarao i na njega se ne računa.

Konate je do sada u karijeri igrao za Ural, Kairat, Gomel, Pjunik, Tambov, Himki i Ahmat čiji dres nosi od 2021. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao