ZVEZDA OSTAJE BEZ REPREZENTATIVCA: Španski gigant kupuje na "Marakani"

Novosti online

12. 12. 2022. u 10:09

Srpski defanzivac Strahinja Eraković mogao bi uskoro da napusti Crvenu zvezdu.

ЗВЕЗДА ОСТАЈЕ БЕЗ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА: Шпански гигант купује на Маракани

FOTO: M. Vukadinović

Eraković važi za jednog od najatraktivnijih mladih štopera Evrope i Zvezda već neko vreme ima interesovanje za njega.

On je pod ugovorom sa crveno-belima, ali se u januarskom prelaznom roku sprema novi napad. Kako prenosi „Žurnal”, prva u red je stala španska Valensija.

Eraković je tržišno najvredniji fudbaler Crvene zvezde. Prema rečima sportskog direktora Mitra Mrkele, klub je letos odbio šest miliona evra i 50 odsto od narednog transfera. Pričalo se i da je Zenit išao do 8.000.000, ali i to se nije realizovalo, piše isti portal.

Utisak je da se uprava kluba iz Ljutice Bogdana već pripremila za potencijalni Erakovićev odlazak, pošto se uskoro očekuje ozvaničenje dolaska iskusnog defanzivca Uroša Spajića.

Aktuelni šampion Srbije i trenutno prvoplasirani na tabeli na štoperskim pozicijama ima Aleksandra Dragovića i Nemanju Milunovića koji su pokazali kvalitet veći od onog superligaškog, a tu je i Radovan Pankov.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!