KAKVA BOMBA NA MARAKANI: Zvezda dovodi reprezentativca Srbije

Novosti online

09. 12. 2022. u 13:59

Reprezentativac Srbije Uroš Spajić, koji je neko vreme van terena zbog problema sa povredom kolena, mogao bi da se vrati na Marakanu i pojača Crvenu zvezdu u zimskom prelaznom roku.

КАКВА БОМБА НА МАРАКАНИ: Звезда доводи репрезентативца Србије

FOTO: N. Paraušić

Ovu informaciju doneo je "Mocart sport", a nema sumnje da bi navijači voleli da vide iskusnog defanzivca u crveno-belom dresu, te da bi sa njim titula i plasman u Ligu šampiona bili još bliže.

Do transfera bi moglo da dođe već u narednih desetak dana jer je Spajić trenutno slobodan igrač.

On je prethodne pola godine morao da provede po terapijama kako bi sanirao povredu kolena, pa je za sve to vreme bio bez ugovora.

U Ljutice Bogdana smatraju da bi se Spajić odlično uklopio u tim Crvene zvezde, budući da rukovodstvo šampiona Srbije planira ozbiljnu reformu tima u nadolazećem periodu.

Foto: N.Paraušić

 

Podsećanja radi, Uroš Spajić je u Zvezdi proveo tri sezone, odakle je 2013. godine za 1.300.000 evra prešao u redove francuskog Tuluza, za koji je odigrao čak 63 utamice. Od 2016. do 2018. nastupao je za belgijski Anderleht, a zatim se ustoličio u Krasnodaru.

Godinu dana je proveo i na pozajmici u Fejnordu, a poslednji aganžman bi mu je u Kasimpaši.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (7)

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024