MITROVIĆ KAO "MAFIJA": Radonjić se nada da će "slagati" Brazilce na terenu

Novosti online

16. 11. 2022. u 15:50

FUDBALER Torina Nemanja Radonjić govorio je o narednom Mundijalu na kome Srbija igra prvi meč protiv Brazila.

МИТРОВИЋ КАО МАФИЈА: Радоњић се нада да ће слагати Бразилце на терену

FOTO: M. Vukadinović

O predstojećem Mundijalu pričao je i sa saigračima iz Torina.

- Često sam ovih dana pričao sa klupskim drugovima iz Torina na temu Mundijala. Vlašiću nikako nije jasno kako to da uvek imamo fenomenalne igrače, a nikada ništa nismo napravili na velikom takmičenju. Možda je sada pravi trenutak. Rikardo Rodrigez je jedan od najiskusnijih u reprezentaciji Švajcarske, moguće je da ćemo biti direktni rivali na terenu. Šalio sam se njim, rekao sam mu da je gotov. Priznao mi je da ne voli da igra protiv mene ni na treningu. Cenim ga kao igrača, ima odličnu tehniku za jednog defanzivca, ume da iznese loptu i često u Torinu gradimo akcije koje počinju od njega.

O atmosferi u reprezentaciji Srbije najbolje govori slika iz aviona ili karantina, gde se više od 20 igrača zanima i provodi slobodno vreme uz jednu istu društvenu igru.

- Iskreno, ja ne učestvujem jer ne volim te društvene igre, ali obavezno stojim sa strane i pratim šta se dešava. Zanimljivo mi je da vidim ko se najviše nervira. Recimo, u Mafiji je poenta da se dobro slaže. Pošto je Mitar obično među najboljima, nadam se da će umeti da slaže i Brazilce na terenu. A posle toga Kamerunce i Švajcarce.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju