FANTASTIČNA SCENA U TORINU: Đoković pričao sa Stankovićem i Alegrijem o meču Srbije i Brazila, ovo nisu očekivali (VIDEO)

Novosti online

16. 11. 2022. u 10:58 >> 11:04

NOVAK Đoković je pobedom počeo poteru za Završnim mastersom u Torinu, gde juri šestu titulu, a navijali su za njega i fudbalski treneri Dejan Stanković i Masimilijano Alegri.

ФАНТАСТИЧНА СЦЕНА У ТОРИНУ: Ђоковић причао са Станковићем и Алегријем о мечу Србије и Бразила, ово нису очекивали (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Novaka su sa tribine bodrili proslavljeni fudbalski stručnjak Dejan Stanković i Masimilijano Alegri. Ne iznenađuje što je Stanković bodrio zemljaka, ali je trener Juventusa, u jednom trenutku izviždan od publike, takođe bodrio Noleta.

Nakon meča Nole je proćaskao sa Alegrijem i Stankovićem, dotakli su se meča Srbija - Brazil.

Alegri je rekao Novaku da su Nejmar i ekipa u Juventusovom trening kampu i da se tu pripremaju za meč sa Srbijom.

Ubrzo je neko dobacio da je to prva utakmica protiv Srbije, na šta se nadovezao Dejan Stanković.

- Da, prva utakmica 24. novembra. Sutra idemo u Dubai - rekao je Stanković, koji je najavio dolazak na meč koji svi željno iščekuju i pozvao Novaka da se pridruži.

Ipak, ubrzo je usledio zanimljiv odgovor Novaka.

- Moram da pitam ženu za dozvolu - nasmejao je Novak prisutne.

Inače, "orlovi" su u utorak ujutru krenuli za Bahrein, gde su srdačno dočekani, i gde će 18. novembra od 16.30 imati generalnu probu protiv Bahreina.

Posle toga putuju u Katar, a u Dohi će biti u hotelu Riksos od 19. novembra.

Srbija prvi meč igra 24. novembra (20.00), rival je Brazil, četiri dana kasnije (11.00) sledi meč sa Kamerunom, a drugog decembra (20.00) susret sa Švajcarskom.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)