ŠAKIRA I PIKE RASKINULI, A DECA... Posle dugih pregovora, evo ko je popustio u vezi starateljstva nad sinovima

Novosti online

08. 11. 2022. u 20:59

OTKAKO je u javnost procurila vest da je došao kraj 12-godišnje ljubavne veze između Đerara Pikea i Šakire, koji su u vanbračnoj zajednici dobili dva sina, čuveni (rastavljeni) par nije mogao nikako da se dogovori kome će "pripasti" deca. Sada su i to rešili

ШАКИРА И ПИКЕ РАСКИНУЛИ, А ДЕЦА... После дугих преговора, ево ко је попустио у вези старатељства над синовима

Foto: EPA

Milan (9) i Saša (7) bili su želja i oca i majke. Čuveni as FK Barselona je želeo da sinovi odrastaju s njim, u tom španskom gradu, a poznata pevačica - da odu s njom u Majami i tamo stasavaju.

Četiri puta su se sastajali sa advokatima na ovu temu, četiri puta se razilazili bez dogovora.

Ali, on je sada postignut.

Španski "Periodiko" piše da je "Pike taj koji je popustio, pa će Milan i Saša od početka 2023. živeti sa Šakirom u Majamiju". Prethodno će Božić provesti u Barseloni s ocem, a onda će se odseliti, s tim da će Pike moći da ih posećuje na Floridi kada god to bude poželeo."

Po završetku sastanka, advokati su izašli pred predstavnike medija i rekli "Gotovo je, postignut je dogovor", a onda je objavljno zajedničko saopštenje Pikea i Šakire u kome se navodi sledeće:

- Želimo da objavimo da smo potpisali dogovor koji garantuje dobrobit naše dece i koji će biti potvrđen na sudu. Naš jedini cilj je da deci pružimo maksimalnu sigurnost i molimo da se poštuje naša privatnost. Cenimo interes javnosti koji je pokazan i nadamo se da će naša deca moći da nastave svoje živote s potrebnom privatnosti u mirnom i sigurnom okruženju - prenos hrvatski portal "Sportske novosti" šta je navedeno u saopštenju.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)