VEST KOJU JE SRBIJA SA NESTRPLJENJEM ČEKALA: Otkriveno da li Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović putuju u Katar

Novosti online

08. 11. 2022. u 20:02

FUDBALSKU reprezentaciju Srbije uoči Mundijala u Kataru u proteklom periodu pogodile su dve loše vesti, a obe su se ticale povreda "najubojitijih igli" u napadu naše nacionalne selekcije - Dušana Vlahovića i Aleksandra Mitrovića. Od ove večeri Srbija i definitivno može mirno da spava.

ВЕСТ КОЈУ ЈЕ СРБИЈА СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАЛА: Откривено да ли Александар Митровић и Душан Влаховић путују у Катар

FOTO: M. Vukadinović

Naime, gost ''Beogradske hronike'' na RTS-u bio je direktor nacionalnog tima Stevan Dika Stojanović.

FOTO: Tviter/FSS

Njemu je tom prilikom bilo postavljeno pitanje koje muči sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari u našoj zemlji, hoće li dva miljenika nacije biti spremna za Mundijal.

- Naš medicinski tim je sa njima u kontaktu, kako sa klubovima, tako i sa lekarskim ekipama. Prognoze su optimistične i kako trenutno stvari stoje sve če biti u redu i putovaće sa nama u Katar - rekao je Stojanović.

Foto: EPA

Nastup pomenutog dvojca svakako ima enorman uticaj na šanse Srbije u Kataru. Nacija očekuje mnogo, a legendarni golman Crvene zvezde oktriva kako su naprasno porasli apetiti svih u domovini. 

- Želje su sve veće. Prvo je bilo samo da se plasiramo, sad već "idemo da pobedimo Brazil i do finala". Sve je to lepo u priči, ali idemo korak po korak. Da vidimo kako ćemo proći protiv Brazila, muški ćemo im se suprotstaviti, pa ćemo da vidimo dalje - zaključio je Stojanović.

FUDBALSKA REPREZENTACIJA SRBIJE - RASPORED U KATARU

Prvi meč će "orlovi" igrati protiv Brazila, 24. novembra. Potom sledi utakmica sa Kamerunom, 28. novembra, a 2. decembra Piksijevi izabranici igraće sa Švajcarskom.

Ako naša selekcija bude među dve najbolje u grupi G, nastaviće takmičenje u osmini finala, u suprotnom - vratiće se kući. Mundijal u Kataru počinje 20. novembra i završava se 10. decembra 2022, a sve utakmice Piksijevih "orlova" i sva najvažnija dešavanja na šampionatu planete možete pratiti uz portal "Novosti".

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)