DA LI BISTE GA PREPOZNALI? Zvezdina legenda iz Barija vozi traktor (FOTO)

Novosti online

08. 11. 2022. u 08:55

POSTOJI jedan jedini čovek koji se popeo na krov Evrope sa dva različita kluba iz istočnog dela Starog kontinenta. Nije teško da pogodite, reč je o Miodragu Belodediću.

ДА ЛИ БИСТЕ ГА ПРЕПОЗНАЛИ? Звездина легенда из Барија вози трактор (ФОТО)

Foto arhiva VN

Momak koji je uvek važio za skromnog, tihog i nenametljivog majstora "bubamare". Na terenu je bio mađioničar, a van istog momak, a kasnije čovek za primer. 

A sada je isplivao u javnost, ne zbog fudbalskih tema. Naime, na društvenim mrežama je ovih dana popularan snimak na kojem Belodedić u majici bez rukava upravlja traktorom dok grupu prijatelja vozi kroz selo.

Rumunski portal "Sportbull" navodi da se radnja odvija na putu kod Sokola, mesta u kojem je ovaj čuveni fudbaler rođen i da nije poznato kada je tačno nastao snimak.

Belodedić je inače započeo karijeru u Steaui sa kojom je do najvećeg uspeha stigao 1986. godine kada je taj klub u Sevilji pobedio Barselonu u finalu KEŠ-a.

U Crvenu zvezdu je stigao 1989. godine, a dve godine kasnije je u Bariju sa crveno-belima pobedio Olimpik iz Marselja nakon penala za još jedan "ušati" trofej.

U karijeri je nakon dve titule prvaka Evrope igrao još i za Valensiju, Valjadolid, Viljareal, meksički Atlante i ponovo za Steauu na kraju karijere.

Za reprezentaciju Rumunije je odigrao 53 utakmice.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna