VLAHOVIĆ REŠIO DERBI, ALI ITALIJA PRIČA O DRUGOM SRBINU: Piksi je imao šta da vidi u Torinu - naša hobotnica je skidala sve (VIDEO)

Novosti online

15. 10. 2022. u 21:37

DERBI Italijanske serija A između Torina i Juventusa u potpunosti je protekao u znaku Srba.

ВЛАХОВИЋ РЕШИО ДЕРБИ, АЛИ ИТАЛИЈА ПРИЧА О ДРУГОМ СРБИНУ: Пикси је имао шта да види у Торину - наша хоботница је скидала све (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Čak pet naših reprezentativaca izašlo je na teren "Olimpijskog stadiona danas" na kom je bio prisutan i Dragan Stojković Piksi. U redovima "bikova" to su bili Saša Lukić, Nemanja Radonjić i Vanja Milinković-Savić. Dok su boje "stare dame" branili Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Strelac jedinog gola i heroj crno-bele strane Torina bio je Dušan Vlahović, ali je još jedan "orao" odigrao čudesnu utakmicu - Vanja Milinković Savić.

Foto: EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI

Golman koji se u poslednje vreme nametnuo u nacionalnom timu Srbije bio je skoro pa nesavladiv na ovom meču, a meč je završio sa čak sedam odbrana od kojih su neke bile čisti skinuti "ziceri" fudbalerima Juventusa. A prvi takav skinuo je u situaciji 1 na 1 Dušanu Vlahoviću.  

Na kraju je uspeo da odbrani sedam šuteva protivnika, nasuprot samo dve odbrane Vojteha Ščensnog sa druge strane. Da se Vanja nije danas ovako razmahao verovatno da bi njegov Torino doživeo ubedljiv poraz u derbiju, a iako je sjajni Vlahović rešio meč golom, glavna tema bilo je izdanje srpske hobotnice na golu "bikova".

BONUS VIDEO: Mitrovićevih 50 golova za Srbiju: kako pogađa „Mitro gol“?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna