KONAČNO! Zvezda se rastala sa napadačem koji je razočarao na "Marakani"

Novosti online

15. 10. 2022. u 10:06

POSLE Milana Pavkova i Ohija Omoidžuanfa još jedan napadač odlazi iz Crvene zvezde.

КОНАЧНО! Звезда се растала са нападачем који је разочарао на Маракани

FOTO: EPA

Reč je o Srđanu Spiridonoviću, koji nikako nije zadovoljio na "Marakani", šta više razočarao je i navijače i čelnike šampiona Srbije. 

Kada je stigao u Beograd iz Pogona posle šest meseci je usledila pozajmica u Genčlerbirligi. Epizoda u Turskoj je završena, posle nekoliko meseci i ispadanja ekipe u drugu ligu. Na stadionu “Rajko Mitić” vrata su mu bila zatvorena i godinu dana je proveo u Atromitosu.

Posle završetka letnjeg prelaznog roka Spiridonović je ostao na spisku igrača šampiona Srbije. Kako saznaje MaxBet sport, pre nekoliko dana je usledio definitivan rastanak, kada je krilni napadač boravio u Beogradu.

FOTO: M. Vukadinović

 

Dogovor dve strane je postignut, a u pitanju je sporazumni raskid ugovora, koji je bio validan do 30. juna 2023. godine i tako srpski igrač, koji živi u Beču, više nije član ekipe iz Ljutice Bogdana.

Krilni napadač nije bio u planovima, bivšeg trenera Dejana Stankovića, a takav stav su zauzeli i čelnici. Na kraju ovakav potez je bio neminovan, mada se čekalo da igrač ode na treću pozajmicu, ali nije uspeo i pored poziva iz Grčke.

Spiridonović je posle raskida slobodan u izboru novog kluba, pa naredni potez sledi u januaru. Tokom karijere je još igrao u Austriji iz Beča, Panioniosu, Vićenci, Mesini i Admiri.

BONUS VIDEO:  POBEDNIČKA PARADA "KRALjEVA": Fudbaleri Reala na ulicama Madrida proslavili 14. titulu prvaka Evrope

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna