SIMEONE PRECRTAO NAJSKUPLJEG: Vlahovićev Juventus vreba potpis fudbalskog vunderkinda od 127 miliona

Tanjug

13. 10. 2022. u 15:43

TRENER Atletika Dijego Simeone uporno supertalentovanog Žoaoa Feliksa drži na klupi za rezerve, a španski mediji otrkivaju i šta je razlog ovog poteza, kao i ko je spreman da iskoristi novonastalu situaciju i Madridu.

СИМЕОНЕ ПРЕЦРТАО НАЈСКУПЉЕГ: Влаховићев Јувентус вреба потпис фудбалског вундеркинда од 127 милиона

FOTO: AP

Feliks je stigao pre tri godine u Atletiko iz Benfike za basnoslovnih 127 miliona evra i postao je najskuplje pojačanje u istoriji madridskog kluba.

Portugalski fudbaler sa reputacijom fudbalskog vunderkinda je sedeo na klupi za rezerve na sinoćnjem meču 4. kola Lige šampiona protiv Kluba Briž.

Španski mediji navode da je Feliks bio ljut što nije igrao na sinoćnjem meču, te je nervozno gledao i gestikulirao ka Simeoneu što su zabeležile i kamere.

Feliks je ove sezone odigrao 11 utakmica u svim takmičenjima, a na poslednja četiri meča na terenu je proveo svega 29 minuta.

FOTO:EPA

- Prednost u napadu imaju Alvaro Morata, Antoan Grizman, Mateus Kunja i Anhel Korea. Simeone više njima veruje, dok je njegov odnos sa mladim napadačem komplikovan", prenosi španski sportski list "Marka" i dodaje da je strateg jorgandžija i te kako nezadovoljan partijama momka od kog se mnogo očekivalo u prestonci Madrida.

Simeone nije želeo da komentariše zašto Feliksa drži na klupi za rezerve. "Marka" navodi da ne bi bilo čudno da se Feliks nađe uskoro na transfer listi, jer Simeone ima podršku navijača i čelnika kluba.

FOTO: EPA

Nešto očito ne štima na relaciji Simeone – Feliks, a sve su glasnije spekulacije da bi 22-godišnji Portugalac mogao u italijansku Seriju A gde ga već neko vreme pomno prati Juventus našeg Dušana Vlahovića.

BONUS VIDEO: Predstavljamo stadione za SP 2022: Al-Tumama, nagrađeni projekat

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije