JUVENTUS GORI A ANJELI SE ČEŠLJA: Grupa navijača Juventusa pred gradski derbi podržala Alegrija i zatražila ostavku predsednika kluba (FOTO)

Novosti online

13. 10. 2022. u 14:14

NEZAPAMĆENA kriza trese Juventus koji je na poslednjih devet utakmica u svim takmičenjima ostvario samo dve pobede.

ЈУВЕНТУС ГОРИ А АЊЕЛИ СЕ ЧЕШЉА: Група навијача Јувентуса пред градски дерби подржала Алегрија и затражила оставку председника клуба (ФОТО)

FOTO: Twiter/@juve_canal

Zaostatak u Seriji A je već deset bodova za vodećim Napolijem, a sa tri boda iz četiri utakmice druga faza Lige šampiona izgleda kao nemoguća misija. Čak je i prelazak u Ligu Evrope pod znakom pitanja.

Iako je posle poraza od Milana i Makabija postalo jasno da trener Masimilijano Alegri gubi poverenje većine igrača, među kojima i srpskih reprezentativaca Vlahovića i Kostića, pred derbi della Molle sa Torinom ispred stadiona je osvanuo transparent sa porukom podrške stručnjaku koji je ne tako davno bjankonere vodio do velikih uspeha (pet Serija A, četiri Kupa Italije i dva finala Lige šampiona).

- Gospodine Alegri, nemojte da dajete ostavku! Oni koji se bore protiv vas nisu vredni ovog dresa!

Deo navijača koji je postavio ovaj transparent, kao i još jedan na kome se traži da iz kluba ode Andrea Anjeli, smatra da je upravo predsednik najodgovorniji za stanje u klubu i u ekipi.

Njemu zameraju što Juventus vidi kao biznis, dok je za njih "fudbal život, a pobeda u derbiju i više od toga".

FOTO: Twiter/@juve_canal

FOTO: Twiter/@juve_canal

Na sve to, Anjeli je odgovorio jasnom porukom da Alegri ostaje trener, a on predsednik kluba.

- U ovakvoj situaciji, ne radi se samo o jednoj osobi. To je stvar koju bi trebalo da reši cela grupa. Posramljeni smo, izvinjavamo se našim navijačima pošto znamo da sada sigurno osećaju sramotu. Alegri je trener Juventusa i ostaće trener Juventusa - rekao je Anjeli.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!