ŽELEĆE kapiten Ajaksa Dušan Tadić što pre da zaboravi duel protiv Napolija i to iz dva razloga. Prvi je ubedljiv poraz na "Johan Krojf areni" sa 6:1 u 3. kolu Lige šampiona, a drugi crveni karton koji je zaradio reprezentativac Srbije, nakon čega je dobio salve zvižduka.

posmatrac iz daleka

05.10.2022. 12:02

E ,moj Tadicu. Da si se malo vise suncao i dobio neku tamniju boju tena - ne bi smeli tako da se ophode mediji prema tebi. Mozes da odigras 300 utamica perfektno. au 301.oj da podbacis i eto ti istog rezultata. Kolinisti ostaju kolonisti i samo su prividno prijateni. Nemoj slucajno da odes u Belgiju, Jer tmo je jos strasnije. J

Bojan

05.10.2022. 13:05

Da sam na njegovom mestu, u Januaru bi spakovao kofere i otisao u Italiju. Mislim da bi mu vise odgovarala ta sredina, dosta je dao Ajaksu. Mogu njega da krive koliko hoce a sta je sa saigracima koji se raspadaju na terenu, kao i trenerom? Kazu Tadic nije u formi, a ko u Ajaksu jeste? Naravno, svi cute o treneru koji snosi najvecu odgovornost. Los dan a Napoli u sjajnoj formi, bolan poraz za njih. Sve u svemu, Tadicu pravac pakuj kofere i pravac Italija. Gomila klubova bi te kupila.

NEKO SA TERASE

05.10.2022. 13:47

Тадићу, врати се у домовину....сунце туђег неба неће те грејати к'о што ово греје.