SRBIJA OSTALA BEZ JOŠ JEDNOG BISERA: Milanov đak izabrao Mađarsku, debituje protiv Nemačke

Novosti online

23. 09. 2022. u 10:53

Ostala je Srbija bez još jednog supertalentovanog fudbalera. Vrbašanin Miloš Kerkez izabrao je Mađarsku i mogao bi da debituje za selekciju naših severnih suseda već večeras u Ligi nacija protiv Nemačke.

СРБИЈА ОСТАЛА БЕЗ ЈОШ ЈЕДНОГ БИСЕРА: Миланов ђак изабрао Мађарску, дебитује против Немачке

Foto: Printskrin/Twitter/@Sianews_

Kerkez je rođen 2003. godine, prošao je Milanovu omladinsku školu, a trenutno nastupa za holandski AZ Alkmar u kome je standardni prvotimac.

Posebno "boli" činjenica što Kerkez igra na za nas veoma deficitarnoj poziciji levog beka, ali FSS u ovom slučaju nije mogao ništa, jer je mladi fudbaler bio rešen da brani boje Mađarske.

- Srbija mi nikada nije prišla, Mađarska je to uradila kad nisam imao punih petnaest godina. Ovde me poštuju, kao i moju porodicu, to nikada neću zaboraviti. Od početka sam odlučio da, ako dostignem taj nivo, želim da igram u seniorskoj reprezentaciji Mađarske. Uvek je čast igrati u reprezentaciji, nije bitno da li selektor računa na mene pet ili devedeset minuta, dajem sve od sebe. Osećam se spreman za to - rekao je Miloš Kerkez za mađarske medije.

Kerkeza smo definitivno izgubili, sada je na red došla borba za Lazara Samardžića iz Udinezea i Stefana Bajčetića, mladog fudbalera Liverpula. Nadamo se da će ishod biti drugačiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

AMERIKANCI PRAVE JEDAN BLOK UNUTAR EVROPE: Predsednik otkriva šta će se u narednom periodu dešavati na političkoj sceni