"JEDVA SAM ČEKAO DA PONOVO BUDEM U STAROJ PAZOVI": Dušan Vlahović sija od sreće u reprezentativnom dresu

Novosti online

22. 09. 2022. u 12:51

Fudbaler Juventusa i srpski reprezentativac Dušan Vlahović izjavio je da s nestrpljenjem očekuje mečeve protiv Švedske i Norveške u Ligi nacija.

ЈЕДВА САМ ЧЕКАО ДА ПОНОВО БУДЕМ У СТАРОЈ ПАЗОВИ: Душан Влаховић сија од среће у репрезентативном дресу

FOTO: M. Vukadinović

Srbija će u subotu dočekati Švedsku u Beogradu, a tri dana kasnije gostovaće selekciji Norveške u Oslu u mečevima Četvrte grupe Divizije B Lige nacija.

Vlahović se posle duže vremena vratio u nacionalni tim Srbije. On ne krije da se uželeo drugova iz reprezentacije Srbije.

"Jedva sam čekao da ponovo budem u Staroj Pazovi. Imao sam neke fizičke probleme, Dragan Stojković mi je uvek izlazio u susret i moram da mu se zahvalim što mi je pomogao da na najbolji mogući način saniram povredu. Dolazio sam i tokom procesa oporavka da bodrim drugove i to je minimum onoga što sam u datom trenutku mogao da učinim za svoju reprezentaciju. Sada sam spreman i veoma srećan što ću ponovo biti među kandidatima za najbolji tim", rekao je Vlahović za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

On je istakao da je važno da Srbija pobedi na ovim utakmicama.

"Sa nestrpljenjem očekujem duele protiv Švedske i Norveške. Mnogo mi je drago što ćemo u subotu imati podršku najmlađih ljubitelja fudbala. Deca imaju onu najiskreniju emociju i daćemo sve od sebe da ih obradujemo još jednom pobedom. Uvek sa ogromnim zadovoljstvom dolazim da reprezentujem svoju zemlju i ne obazirem se previše na činjenicu ko se nalazi na suprotnoj strani terena. Važno je samo da Srbija pobedi", rekao je Vlahović.

Utakmica između Srbije i Švedske biće odigrana u subotu od 20.45 časova na stadionu Crvene zvezde.

Srbija se nalazi na drugom mestu na tabeli sa sedam bodova, dok je Norveška prva sa 10. Švedska je treća sa tri, dok je Slovenija poslednja sa samo dva boda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)