MORAO I TRENER DA REAGUJE: Mbape konačno progovorio o sukobu sa Nejmarom

Novosti online

10. 09. 2022. u 14:50

TRENER PSŽ Kristof Galtije govorio je o tvrdnjama da u svlačionici francuskog prvaka vlada loša atmosfera, posebno između Kilijana Mbapea i Nejmara.

МОРАО И ТРЕНЕР ДА РЕАГУЈЕ: Мбапе коначно проговорио о сукобу са Нејмаром

Foto: AP/Thibault Camus

Kratko je Gatije prokomentarisao navodna neslaganja u svlačionici.

- Odnos između Nejmara i Kilijana Mbapea je jako dobar i neću vam ništa više pričati. Zajedno su na treninzima i na zagrevanjima pred meč, rekao je Galtije.

Francuski mediji tvrde da su odnosi između brazilske i francuske zvezde dugo pod tenzijama. Nakon utakmice protiv Monpeljea navodno su ih saigrači razdvajali u svlačionici.

Sukob je tada nastao zbog toga što Nejmar nije dozvolio Mbapeu da izvede penal nakon što je napadač ranije promašio jedan.

Ni to nije sve, do novih tenzija došlo je u duelu protiv Juventusa u okviru Lige šampiona kada francuski napadač nije želeo Nejmaru da doda loptu, a ovaj je pobesneo, prokomentarisao je nakon meča njihov odnos Mbape.

- Mislim da smo uvek imali odnos temeljen na poštovanju. Postoje trenuci kada smo najbolji prijatelji, a ponekad ne razgovaramo toliko. Priroda našeg posla je takva. Sigurno je da postoji veliko poštovanje. Imam puno poštovanja ka igraču kakav je Nejmar i važnosti koju ima za naš tim, rekao je Mbape posle meča protiv Juventusa.

Zaniljivo je da je sukob između dvojice igrača ranije demantovao i bivši trener tima Mauricio Poketino.

BONUS VIDEO:  Koliko novca su donele titule najboljima u Top 5 fudbalskih liga?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave