MITROVIĆ DOBIJA OGROMNO POJAČANJE: Vilijan na pregledima, do kraja dana Fulamov?

Novosti online

30. 08. 2022. u 14:55

NEKADAŠNjI reprezentativac Brazila Vilijan najavljivan je poslednje dve nedelje kao novo pojačanje Fulama, a Fabricio Romano tvrdi da je bivši igrač Čelsija i Arsenala danas na medicinskim pregledima i da je njegov povratak u London pitanje sata.

МИТРОВИЋ ДОБИЈА ОГРОМНО ПОЈАЧАЊЕ: Вилијан на прегледима, до краја дана Фуламов?

Foto: Tanjug/AP/Alastair Grant

Iskusni krilni napadač, koji se snalazi i na poziciji polušpica, nije imao baš sezonu iz snova u matičnom Korintijansu s kojim je raskinuo ugovor posle niza pretnji smrću koje je dobijao od navijača.

- Danas se opraštam od Korintijansa. Želim da se zahvalim klubu koji mi je dao šansu da ponovo obučem ovaj dres i svim navijačima koji su me uglavnom podržavali. Međutim, posle konstantnih pretnji koje smo dobijali moja porodica i ja, odlučio sam da raskinem ugovor i smatram da je tako bolje i za mene i za klub. Kada god bi Korintijans izgubio ili ja ne bih igrao dobro, moja porodica bi dobijala pretnje i uvrede na društvenim mrežama, moja supruga, moja deca, a odnedavno i moj otac i sestra. Želim klubu sreću i neka ga Bog čuva - napisao je Vilijan na Tviteru.

Fudbaler koji je pre Engleske igrao u Rusiji (Anži) i Ukrajini (Šahtjor Donjeck) rešio je da se vrati u Premijer ligu gde je proveo osam godina i sa Čelsijem osvojio dve Lige, jedan Kup i jedan Liga kup Engleske, uz Ligu Evrope.

Fulam je na 11. mestu Premijer lige sa pet bodova, što je više od očekivanog, imajući u vidu da su protivnici kotidžersa u prva četiri kola bili Liverpul i Brentford kod kuće, odnosno Vulverhempton i Arsenal u gostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega