DEVETKA OD LIVERPULA MU DOŠLA GLAVE: Skot Parker prvi otpušteni menadžer u Premijer ligi

Novosti online

30. 08. 2022. u 13:55

TREĆI uzastopni poraz, odnosno blamaža od Liverpula (0:9) naterala je upravu Bornmuta da napravi rez i otpusti menadžera Skota Parkera.

ДЕВЕТКА ОД ЛИВЕРПУЛА МУ ДОШЛА ГЛАВЕ: Скот Паркер први отпуштени менаџер у Премијер лиги

EPA-EFE/Daniel Leal Olivas

Klub je objavio da potraga za novim trenerom počinje odmah, a da će ekipu privremeno voditi dosadašnji član stručnog štaba Gari O'Nil.

Vlasnik kluba Maksim Demin je u saopštenju istakao da svi moraju biti usklađeni u strategiji kako da se vodi klub na održiv način, ukoliko žele da klub napreduje.

Njegov komentar reakcija je na Parkerovu izjavu nakon utakmice s Liverpulom u kojoj je kazao da nije iznenađen rezultatom i da su potrebna igračka pojačanja. Bornmut je u prvom kolu dobio Aston vilu, a onda je doživeo tri poraza i to protiv klubova "velike šestorke", Mančester sitija, Arsenala i Liverpula.

Trešnjice su ove godine ušle u Premijer ligu zajedno sa Fulamom i Notingem forestom, ali za razliku od ova dva kluba, doveli su samo četiri pojačanja.

Skot Parker je u Bornmut došao 2021. iz Fulama. Pre početka sezone, on je bio šesti "favorit" da će postati prvi otpušteni menadžer, iza Ralfa Hazenhata (Sautempton), Džesija Marša (Lids), Franka Lamparda (Everton), Marka Silve (Fulam) i Brendana Rodžersa (Lester).

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)