JOVIĆ ŠUTIRAO FLAŠICU, PSOVAO... Oglasio se trener Fiorentine: "Ako je Luka ljut..."

Novosti online

22. 08. 2022. u 08:14

FUDBALERI Fiorentine juče su gostovali ekipi Empolija u drugom kolu Serije A i nisu uspeli da pobede, meč je završen bez golova 0:0.

ЈОВИЋ ШУТИРАО ФЛАШИЦУ, ПСОВАО... Огласио се тренер Фиорентине: Ако је Лука љут...

Foto: Printskrin

Luka Jović izmenjen je u 87. minutu, bio je vidno nervozan, svestan da njegov tim ima igrača više i juri rezultat u nadoknadi koja je trajala još dodatnih 10. 

Besno je Luka psovao na srpskom jeziku na putu do klupe, šutirao flašicu i jasno stavio treneru do znanja da je gladan golova, željan fudbala i svakog minuta na terenu.

Italijani željni senzacije odmah su napali Vinćenca Italijana sa pitanjima o srpskom fudbaleru, da li je došlo do sukoba i hoće li biti neka kazna za Jovića zbog ponašanja.

- Poznajem veoma dobro Jovića, to je fantastičan momak. Ako je ljut, to je zato što nije postigao gol, tako da to nije problem. Mora još samo da poradi na fizičkoj spremi, kvalitet koji poseduje je već neverovatan - poručio je Italijano na konferenciji za medije na kojoj je "spustio" tenzije.

U narednom kolu Fiorentina na svom "Artemio Frankiju" dočekuje Napoli, pa će Jović imati priliku da na velikoj sceni pokaže svoj kvalitet. 

BONUS VIDEO: TRANSFER ZVEZDA: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (6)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi