LUKA JOVIĆ BESAN PSOVAO NA PUTU KA KLUPI: Fiorentina samo do boda protiv velikog rivala, ni igrač više ne pomaže "Violi"

Novosti online

21. 08. 2022. u 20:34

FUDBALERI Fiorentine danas su gostovali ekipi Empolija u drugom kolu Serije A. U pravoj fudbalskoj uspavanci, meču bez pravih šansi sve je zavreno rezultatom 0:0.

ЛУКА ЈОВИЋ БЕСАН ПСОВАО НА ПУТУ КА КЛУПИ: Фиорентина само до бода против великог ривала, ни играч више не помаже Виоли

FOTO: EPA

Navijači "Viole" očekivali su još jedan trijumf i željno prizivali novi gol Luke Jovića. Fiorentina je držala posed, ali je za 90 minuta tek jednom uspela da uputi udarac u okvir gola rivala. 

Nije srpski as danas imao podršku saigrača, vezni red tima iz Firence nije ga hranio loptama. Skupio je Empoli u odbrani, zaigrao kompaktno a oko bivšeg igrača Real Madrida konstantno su se smenjivala dva do tri čuvara čitavim tokom utakmice.

Najveću šansu na meču, propustio je špic Empolija, Matia Destro, koji je u 46. minutu glavom propustio kolosalnu šansu.

Luka Jović izmenjen je u 87 minutu, bio je vidno nervozan, svestan da njegov tim ima igrača više i juri rezultat u nadoknadi koja je trajala još dodatnih 10. Besno je Luka psovao na srpskom jeziku na putu do klupe, i jasno stavio treneru do znanja da je gladan golova, željan fudbala i svakog minuta na terenu 

Bio je ovo prvi put da su ova dva lokalna rivala odigrala u novom milenijumu meč bez golova. Poslednji put, to se desilo još davne 1988.

U narednom kolu Fiorentina na svom "Artemio Frankiju" dočekuje Napoli, pa će Jović imati priliku da na velikoj sceni pokaže svoj kvalitet. 

BONUS VIDEO: Moćna koreografija „delija“ pred Rendžers

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene