SLAVNI SUDIJA PRIZNAO: "Oštetio sam Čelsi"

Tanjug

19. 08. 2022. u 12:58

ENGLESKI sudija Majkl Din priznao je da je napravio grešku na meču drugog kola Premijer lige između Čelsija i Totenhema, prenose britanski mediji.

СЛАВНИ СУДИЈА ПРИЗНАО: Оштетио сам Челси

FOTO: EPA

Din je bio sudija u VAR sobi, a utakmicu je vodio Entoni Tejlor. Meč je završen bez pobednika, 2:2. Totenhem je do boda stigao u 96. minutu golom Harija Kejna.


Majkl Din je govorio za britanske medije o momentu koji je prethodio izjednačenju, kada je fudbaler Totenhema Kristijan Romero povukao za kosu protivničkog igrača Marka Kukurelju i oborio ga na travu.

- Mogao sam da pozovem Entonija Tejlora da sam pogleda spornu situaciju. Meni se u prvi mah učinilo da nije bilo ništa nasilno u potezu Romera. Nakon naknadno pogledanog snimka i konsultacija sa ostalim sudijama, jasno je da sam pogrešio - izjavio je Din.

Ovaj meč biće upamćen i po sukobu dvojice menadžera Tomasa Tuhela i Antonija Kontea. Oni su se posvađali tokom utakmice na "Stamford bridžu", a posle meča nastavili su sa raspravom. Redari su uspeli da spreče veći incident, a Tuhel i Konte su zaradili crvene kartone.

Inače, Din je u februaru prošle godine bio pod policijskom zaštitom jer je primao pretnje od navijača Vest hema i Sautemptona zbog dva crvena kartona koja je dao ovim igračima, a koji su kasnije poništeni.

Bonus video - Delije slavge gol protiv Makabija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN BUDUĆNOSTI: Kako da stvorimo bolji svet za sve