OPELO ZA FUDBAL: Anonimus kog je Mitrović hteo da "sravni sa zemljom" prodat za 50 miliona evra (VIDEO)

Novosti online

18. 08. 2022. u 20:18

POVRATNIK u elitni rang engleskog fudbala Notingem Forest platio je Vulverhemptonu nestvarnih 50 miliona evra za ofanzivnog vezistu Morgana Gibs-Vajta, preneli su danas brojni britanski mediji.

ОПЕЛО ЗА ФУДБАЛ: Анонимус ког је Митровић хтео да сравни са земљом продат за 50 милиона евра (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/ You tube

Nekadašnji dvostruki prvak Evrope tako je potrošio 168.550.000 evra na pojačanja ovog leta, a u klub je zaključno sa Gibs-Vajtom stiglo 16 novih fudbalera.

Na dolasku Engleza iz Vulverhemptona insistirao je trener Stiv Kuper koji ga je trenirao u selekciji Engleske do 17 godina, koja je 2017. postala prvak sveta, i u Svonsiju.

Radi se o pravom fudbalskom anonimusu, koji je većini ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu u Srbiji postao poznat nakon nedavnog incidenta sa reprezentativcem Srbije i članom Fulama - Aleksandrom Mitrovićem.

Podsetimo, Notingem Forest pre Gibs-Vajta ovog leta pojačali su Din Henderson, Vejn Henesi, Šeiku Kujate, Džesi Lingard, Brendon Agilera, Hari Tofolo, Luis O''Brajen, Omar Ričards, Remo Frojler, Žilijen Bjankon, Musa Nijakate, Orel Mangala, Emanuel Denis, Neko Vilijams i Taivo Avoniji.

Više novca od nekadašnjeg prvaka Evrope iz Notingema na pojačanja u engleskoj Premijer ligi potrošio je samo Čelsi, koji je za novajlije ovog leta izdvojio 186.590.000 evra.

Posle dva odigrana kola u elitnom rangu engleskog fudbala "šumari" imaju pobedu protiv Vest Hema (1:0) i poraz od Njukasla (2:0).

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOJER REKORDER: Golman Bajerna ušao u istoriju Lige šampiona