"KOMPAKTNI SMO I KADA JE TEŠKO": Dejan Stanković progovorio o svim problemima koji su pratili Crvenu zvezdu pre, a i tokom meča sa Voždovcem

Novosti online

13. 08. 2022. u 22:48

FUDBALERI Crvene zvezde danas su na domaćem terenu savladali ekipu Voždovca rezultatom 4:0.

КОМПАКТНИ СМО И КАДА ЈЕ ТЕШКО: Дејан Станковић проговорио о свим проблемима који су пратили Црвену звезду пре, а и током меча са Вождовцем

FOTO: M. Vukadinović

Trener crveno-belih, Dejan Stanković, imao je i te kako razloga za zadovoljstvo, a govoreći za "TV Arena" sport otkrio je koliko je poteškoća imao u pripremi utakmice, ali i tokom malog beogradskog derbija.

- Pre svega čestitk momcima, ritam nedelja-sreda je težak, dok protivnik ima nedelju dana da se spremi i videla se njihova svežina i lepršavost. Drago mi je da smo kompaktni kada je teško, da trpimo i kada smo umorni, i kada ne ide pas i nismo na visini zadatka. Zadovoljan sam, pobeda je uvek lepa, bez obzira da li dođe kroz mnogo poteškoća. Imamo puno poverenja u sebe i sopstvene kvalitete, imamo navijače iza sebe. Dovoljno mi je i da pobeđujemo sa 1:0, ali da ne pravimo mnogo neiznuđenih grešaka. Sve ovo ostavlja traga, imali smo par igrača sa stomačnim virusom, ali smo uprkos svemu uspeli da zabeležimo ubedljiv trijumf. Imamo širok roster i spremni smo u svakom momentu - zaključio je strateg tima iz Ljutice Bogdana.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (1)

A POSLE ISTORIJSKE KAZNE ZA HRVATSKU: UEFA počela da lovi ustaše!