KOSTIĆ SE SPAKOVAO: Ajntraht traži 20 miliona,Juventus nudi 15, ali kompromis je na vidiku

Đ. S.

06. 08. 2022. u 20:28

LIČNI uslovi su dogovoreni, preostalo je još da Juventus i Anjtraht pronađu konsenzus oko obeštećenja. Ukoliko se to desi, Filip Kostić bi vrlo brzo mogao da zaduži crno-beli dres torinskog giganta i napravi transfer karijere. Problem za sada pravi iznos, koji će Italijani morati da plate Nemcima za potpis srpskog reprezentativca.

КОСТИЋ СЕ СПАКОВАО: Ајнтрахт тражи 20 милиона,Јувентус нуди 15, али компромис је на видику

FOTO: EPA

Mediji u Italiji navode da je Ajntraht kraj Kostićevog imena "zalepio" cifru od 20 miliona. Juve sa druge strane, nema nameru da to plati. Prva ponuda koju nedavno poslali u visini od devet miliona uz bonuse koji mogu da narastu i do 15 miliona, glatko je odbijena. Novinari dobro upoznati sa stanjem stvari u Juventusu, brzo su otkrili i da je juče na programu bila nova runda razgovora između predstavnika timova iz Torina i Frankfurta.

Navodno, "stara dama" će pojačati ponudu i kao krajnju cifru označiti 15 miliona evra koje bi trebalo u startu da legne na račun Ajntrahta uz dodatne koji će poslužiti da dodatno "omekšaju" nemačke emisare i tako kompletiraju transfer Kostića koji je prema pisanju "Skaj Italija" oberučke prihvatio godišnju platu od 3,5 miliona evra.

Takođe, Filip bi mogao i sam da ubrza transfer ako bude insistirao na prelasku u Juventus. Do sada je tiho, mirno i profesionalno odrađivao posao u Ajntrahtu, iako se od prvih dana juna dovodio u vezu sa brojnim timovima. Pre svega Juventusom za koji je u jednom trenutku delovalo da je odustao od Kostića. Onda se u trku uključio i Vest Hem, ali brzo odustao usled (ne)realnih zahteva čelnika Ajntrahta.

Juve je ponovo krenuo sa naporima, čini se i onim finalnim, a indikativno je i to što je Kostić posle poraza od Bajerna (6:1) napravio počasni krug po stadionu i delovalo je kao da se oprašta od navijača Ajntrahta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)