U nepreglednoj koloni izbeglica na talasu "Oluje" bilo je mnogo dece, a neka od njih postala su istinski šampioni, sportske i ljudske veličine kojima se divi Srbija i svet.

Komentari (2)

Srbin

05.08.2022. 18:10

Nema praštanja! Što smo veći ljudi, više nas gaze... Treba pokazati zube, javno reći sve... Dokle zbog mira u kući da mi popuštamo... Javno odneti u UN snimke, spise, dokumente, sve što posedujemo... Na internetu, televiziji, što je više moguće slati... Svim stanicama... Jednom se mora pokazati istina....

Petar Veliki

07.08.2022. 11:30

Predraže Šuput, dete, samo ti igraj i dalje u zagrebu za cedevitu. Ali, moraš još malo da učiš: mi jesmo ljudi, zapitaj se da li sa druge strane imaš ljude kao sagovornike? zaboravljati ovako nešto - ne može nikada, i ni pod kojim uslovima! praštati? može, ALI, tek kada oni sa druge strane konačno prizaju genocid NDH, priznaju 700.000 oskrnavljenih Srpskih žrtava u Jasenovcu i svim ostalim NDH srpskim stratištima, kada prizaju zločin u oluji, u bljesku, kada se pokaju za sve odvratno učinjeno prema srpskom narodu!!! Posle toga se može oprostiti. Sine, šta ti, i kome danas opraštaš? ..., i dalje prisutno ustaštvo? pristuaa nacizam i fašizam, jel to opraštaš? i dalje prisutnu neviđenu mržnju ustaša - to je danas, 80% hrvata, prema srpskom narodu? Jel opraštaš 6.000 ustaških komentara za 1h na objavljeni trejler filma o oluji? Sine, Predraže, šta ti to danas opraštaš? A ti, igraj za cibonu! budi najbolji.