ZVEZDINO DETE POZIVA NAVIJAČE U HUMSKU! Srpski fudbal je dugo čekao spektakl bez večitih: Čukarički gosti slavne Holanđane

Novosti online

03. 08. 2022. u 16:11

CRVENA zvezda i Partizan navikli su ljubitelje fudbala u Srbiji na evropske uspehe prethodnih godina, a dugo se čekalo da još jedan tim sa ovih prostora ima tu privilegiju da ugosti neko od renomiranih imene Starog kontinenta.

ЗВЕЗДИНО ДЕТЕ ПОЗИВА НАВИЈАЧЕ У ХУМСКУ! Српски фудбал је дуго чекао спектакл без вечитих: Чукарички гости славне Холанђане

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Čukaričkog će dočekati holandski Tvente, sutra (20.00) na stadionu Partizana u Humskoj, a Srđan Mijailović priželjkuje veliku podršku s tribina.

Vezista "brđana" koji je ponikao na "Marakani", prepun samopouzdanja, izjavio je danas da se nada da će on i njegovi saigrači upisati trijumf protiv favorizovanog gosta u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

- Mnogo bi nam značila podrška, mnogo je lepše igrati u ambijentu kakav je bio protiv Luksemburžana pre nedelju dana. Klub je omogućio da većina ulaznica bude besplatna, verujem da publika ima šta da vidi. Holandski fudbal je ponovo na vrhunskom nivou, a mi obećavamo da ćemo pružiti maksimum i pokušati da zajedno sa ljudima na stadionu slavimo veliku pobedu - izjavio je Mijailović za klupski sajt Čukaričkog.

FOTO: M. Vukadinović

Tvente je bivši prvak Holandije, tim sa većim iskustvom u evrokupovima, ali će mu duel protiv srpskog predstavnika biti prvi takmičarski u ovoj sezoni.

- To može da bude naša prednost, s obzirom na to da smo već odigrali šest utakmica, da smo u takmičarskom ritmu. I, što je najbitnije, iz meča u meč smo podizali formu, a svi smo svesni da možemo još mnogo bolje. Iskreno se nadam da ćemo najbolji susret u dosadašnjem toku sezone odigrati upravo protiv Tventea, samo u tom slučaju možemo do aktivnog rezultata pred revanš. A pod tim podrazumevam bilo kakvu pobedu, čak i nerešen ishod - istakao je momak koji je prošao školu Crvene zvezde.

FOTO: M. Vukadinović

Čukarički je u prethodnoj rundi kvalifikacija za Ligu konferencija eliminisao Rasing union iz Luksemburga ukupnim rezultatom 8:1 u dvomeču.

Ukoliko izbaci Tvente posle revanša u Enshedeu 11. avgusta, beogradski klub za plasman u Ligu konferencija boriće se protiv italijanske Fjorentine.

Tim iz Firence biće domaćin u prvom meču plej-ofa 18. avgusta, dok je revanš 25. avgusta.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a