PRIČA KOJU NISTE ZNALI Sinišin saigrač otkrio nepoznate detalje: Mihajlović je samo pustio volan i viknuo - "Provaljeni smo"

Novosti online

26. 07. 2022. u 14:03

BIVŠI fudbaler Vojvodine Ljubomir Vorkapić prisetio se dana provedenih u Novom Sadu, a ispričao je i anegdotu vezanu za Sinišu Mihajlovića.

ПРИЧА КОЈУ НИСТЕ ЗНАЛИ Синишин саиграч открио непознате детаље: Михајловић је само пустио волан и викнуо - Проваљени смо

Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Vorkapić je u razgovoru za "Mondo" kolumnu Nebojše Petrovića govorio o Siniši Mihajloviću i zanimljivoj anegdoti koju su podelili u crveno-belom dresu.

– Bili smo u karantinu pred neku važnu utakmicu, četvrtak ili petak. Palo nam je pamet da odemo do diskoteke. Bilo nas je četvorica i baš sam pre neki dan zvao Sinišu Mihajlovića da me podseti ko je bio četvrti. Sećam se Tanjge, njega i mene, ali nisam mogao da se setim četvrtog. Miha kaže ’kako se bre ne sećaš, pa Jokan’. Iskočili smo kroz prozor i izgurali auto sa parkinga. Nismo smeli da ga palimo da neko ne čuje i da ne digne uzbunu - počeo je Vorkapić, pa nastavio:

– To je bila Mihina skala, slična fijatu 101, samo malo produžena. Otišli smo u diskoteku i, naravno, ostali do zore. I pazi ovo, vraćamo se nazad, ulazimo lagano na parking i Miha u jednom trenutku počinje da viče: "Jaooo, svetlo u hodniku, provalili su nas" i pušta volan. Ja skačem, hvatam volan i kažem: "Šta ti je, čoveče, svetlo je gorelo i kad smo pošli, opusti se". Uskočili smo opet kroz prozor i vratili se u svoje sobe.

BONUS VIDEO: Stanojević pobesneo zbog nedosuđenog penala

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)