IDU BOLJI DANI: Igor Konatar novi generalni direktor Radničkog iz Kragujevca

Novosti online

19. 07. 2022. u 12:35

NEKADAŠNjI fudbaler Radničkog iz Kragujevca Igor Konatar izabran je za novog generalnog direktora kluba na redovnoj izbornoj Skupštini.

ИДУ БОЉИ ДАНИ: Игор Конатар нови генерални директор Радничког из Крагујевца

FOTO: FK Radnički

Konatar je direktor i suvlasnik firme "KMC Invest", a prethodnih godinu i po bio je član Skupštine.

- Hoću da preslikam ono što radim u biznisu i na klub, da uspešno obavljam i funkciju u Radničkom. Moj moto je "delo na videlo", izjavio je Konatar.

Jačanje stabilizacije kluba, stabilne finansije, domaćinsko poslovanje i dovođenje što više sponzora biće prioriteti mog rada, naglasio je 42-godišnji uspešni privrednik.

- Takođe, jačanje sportskog sektora, skauting službe, odobrenje dovođenja uz izveštaje i odobrenja finansijskog sektora, u skladu sa mogućnostima, ispunjavanje obaveza ka državi i dobavljačima, istakao je Konatar.

Kako je naveo, akcenat će biti stavljen na fudbalsku školu, koja veoma brzo treba da postane fudbalski centar regiona i mesto stvaranja novih asova.

- Radnički mora biti predstavljen kao simbol Kragujevca, poručio je Konatar.

Uz nedavne reflektore na pomoćnom terenu, Konatar je dodao da je plan da klub u narednom periodu dobije brendirani autobus i uređene tribine na pomoćnom terenu.

On je na mestu generalnog direktora zamenio Petra Veselinovića, dekana Ekonomskog fakulteta, koji je podneo ostavku na tu funkciju.

BONUS VIDEO: Piksi dobitnik zlatne povelje FS Republike Srpske

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)