OVO JE LUĐE OD "BUGARI PLIVAJU ZA ČASNI KRST": Apsolutno neverovatna utakmica u našem komšiluku (VIDEO)

Novosti online

18. 07. 2022. u 20:46

CSKA 1948 je kao veliki favorit gostovao ekipi Pirina u 3. kolu bugarske Prve lige. Iako lokalni ljubitelji nisu gledali kvalitetnu utakmicu, o remiju (1:1) i njegovoj neviđenoj završnici sada priča svet.

ОВО ЈЕ ЛУЂЕ ОД БУГАРИ ПЛИВАЈУ ЗА ЧАСНИ КРСТ: Апсолутно невероватна утакмица у нашем комшилуку (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/jutjub/Sport klub

Svi znaju za čuveni snimak s Jutjuba, "Bugari plivaju za časni krst", kada se svašta neverovatno dešava prilikom pomenutog plivanja, ali... ništa manje zanimljiva nije bila ni pomenuta utakmica.

Pirin je do vođstva došao u 5. minutu meča, Preslav Jordanov je šokirao favorita, a onda su odolevali domaći na stadionu Hristo Botev sve do 96. minuta.

Tada je igrač CSKA Hubčev prilično loše proigrao Ohenea, on se nekako namestio na šut, a VAR je smatrao da se mora dosuditi penal za favorita. Ivajlo Čočev je pogodio za 1:1, razbesnevši domaće igrače i navijače. Sa tribina je ka sudijama poletelo sve što im je bilo na dohvat ruke. Ali, to nije bilo sve...

Igralo se još, i još, i još.

Iako je meč bio produžen "samo" šest minuta, na isteku (čak) 11. minuta nadoknade fudbaler autsajdera, Pirina, Preslav Jordanov, pao u kaznenom prostoru rivala posle sudara sa Lazarom Marinom. Domaćini su, naravno, želeli jedanaesterac, a sudija je na njihovo zaprepaštenje - umesto penala, "svirao" kraj.

Igrači Pirina su kao hijene okružili arbitra, negodovali zbog "celokupnog tretmana" u današnjem meču.

Ali, ni to nije bilo sve.

Strasti se uopšte nisu smirivale, trener razočaranih (i vrlo besnih) domaćih, Svetoslav Đakov, pokušao je da se obračuna sa sudijama, a oko njih su se brzo našle velike policijske snage i obezbeđenje.

Oni su ih otpratili do svlačionica, učinivši ovu "ludnicu od meča" stvarno posebnom.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)