JOVIĆ ZALUDEO ITALIJU: Nova sjajna partija, navijači mu skandirali prezime, pogledajte majstorije (VIDEO)

Novosti online

17. 07. 2022. u 08:57

NIJE dugo trebalo Luki Joviću da pokaže svoj kvalitet i još jednom dokaže Nevernim Tomama u Španiji da nisu osnovane kritike na njegov račun.

ЈОВИЋ ЗАЛУДЕО ИТАЛИЈУ: Нова сјајна партија, навијачи му скандирали презиме, погледајте мајсторије (ВИДЕО)

Jutjub/Printskrin/ACF Fiorentina

Nakon što je Srbin u Fiorentini debitovao sa četiri pogotka, danas je još jednom briljirao. Dva puta se upisao u strelce u pobedi 6:0 nad niželigašem Sanvitezeom.

Ono što raduje je što se u igri srpskog napadača vidi samopouzdanje, aktivno se kreće i iz senke prati akcije svog tima, spreman da uskoči iz drugog plana, danas je dva puta zatresao mrežu, a njegove majstorije nisu prošle neopaženo.

Navijači u trening centru, kojih je bilo nekoliko hiljada skandirali su prezime svakog strelca od čega Joviću dva puta, a nema sumnje da će Srbinu to mnogo pomoći na samopouzdanju pri prelasku u novi klub.

BONUS VIDEO:  POBEDNIČKA PARADA "KRALjEVA": Fudbaleri Reala na ulicama Madrida proslavili 14. titulu prvaka Evrope

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (1)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije