ZVEZDA MOŽE NA STAROG "DUŽNIKA": Crno-belima težak posao, poznati mogući protivnici u LŠ i LE

A. I.

17. 07. 2022. u 08:16

SVI ljubitelji fudbala željno isčekuju sutrašnji dan kada će srpski klubovi dobiti protivnike u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Evrope i Konferencija.

ЗВЕЗДА МОЖЕ НА СТАРОГ ДУЖНИКА: Црно-белима тежак посао, познати могући противници у ЛШ и ЛЕ

Foto: M. Vukadinović

Pisali smo vam već o mogućim protivnicima Čukaričkog i Radničkog, objektivni osećaj je da je niški tim imao više sreće kada je treće kolo u pitanju. Poznata je i skraćena lista protivnika Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odnosno Partizana u Ligi Evrope.

Zanimljivo je da je na skraćenoj listi protivnika na koje može da "natrči" Crvena zvezda na starog dužnika ekipu Šerifa koja ih je prošle godine izbacila iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kompletna lista Zvezdinih mogućih protivnika su pobednici dvomeča: Pjunik - Didelanž,  Linfild - Bode/Glimt i Maribor - Šerif.

Imaće Partizan mogućnost da "osveti" Zvezdu ukoliko se kockiske poklope, jer bi u Humsku mogao da stigne Midtjiland, tim sa kojim je Crvena zvezda u grupnoj fazi Lige Evrope igrala prethodne godine. Na Marakani je slavio danski tim, jedini gol postigao je Kanga u svoju mrežu, dok je revanš završen rezultatom 1:1.

Partizan može na poražene iz sledećih dvomeča u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope: Dinamo Kijev - Fenerbahče, Midtjiland - AEK Larnaka.

Podsetimo, žreb za Ligu šampiona počinje od 12 časova, sat vremena kasnije obaviće se žreb parova za kvalifikacije Lige Evrope, a od 14. časova čekaju nas parovi Lige konferencija.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a