RONALDO PRESKOČIO PROZIVKU: Posle odluke da se ne pojavi na početku priprema, sve neizvesnija budućnost Portugalca u Mančester junajtedu

S. R.

04. 07. 2022. u 20:06

NEDOLAZAK na prvo zvanično okupljanje Mančester junajteda Kristijana Ronalda još više je podgrejalo sumnje u njegov odlazak iz kluba.

РОНАЛДО ПРЕСКОЧИО ПРОЗИВКУ: После одлуке да се не појави на почетку припрема, све неизвеснија будућност Португалца у Мaнчестер јунајтеду

FOTO: Tanjug/AP

Portugalac je čelnicima engleskog tima poručio da se neće pojaviti na uvodnom treningu u predsezoni zbog "porodičnih razloga".


Sve ovo dolazi u trenucima kada budućnost 37-godišnjeg golgetera u "đavolima" visi u vazduhu. Navodno je, od svog agenta Žorža Mendeša, zatražio da napusti tim, jer pre svega želi da nastupa u Ligi šampiona, a Junajted će u narednoj sezoni igrati u Ligi Evrope. Ovo se smatra samo još jednim vidom pritiska kako bi naterao čelnike tima da mu dozvole da nesmetano napusti tim.

Kada se pojavi u trening--centru, Erik ten Hag održaće sastanak sa superstarom kako bi ga ubedio da ostane u klubu, kao i da su ambicije kluba da se u narednoj sezoni vrate u LŠ i da je ključna figura u tom projektu. Stav ljudi iz vrha takođe je jasan i glasi da Ronaldo mora da se pojavi u Mančesteru, pre nego što ekspedicija ode na turneju u Aziju i Australiju u petak, čak i ako želi da napusti ekipu.

"Đavoli" prvo putuju u Tajland, gde ih u Bankoku 12. jula očekuje susret s Liverpulom, koji će biti zvanični debi na klupi Erika ten Haga. Potom slede još dve utakmice u Australiji protiv premijerligaša, Kristal Palasa, odnosno Aston Vile.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!