LACIO - IMPERIJA SRBA: U rimski klub stiže novi vođa (VIDEO)

Novosti online

03. 07. 2022. u 18:14

SERGEJ Milinković Savić se već duže vreme oslovljava kao srpski "narednik" u Laciju, no taj nadimak koji su mu Italijani dali, ne znači da će ubuduće i jedini komandovati veznim redom nebesko-plavih iz Rima.

ЛАЦИО - ИМПЕРИЈА СРБА: У римски клуб стиже нови вођа (ВИДЕО)

FOTO: AP

Uskoro će u pomenuti klub iz italijanske prestonice izgleda stići još jedan Srbin.

Kako javlja Nikolo Skira, jedan od najbolje obaveštenih novinara s Apenina (od onih koji se najviše bave zbivanjima na "fudbalskoj pijaci"), u Lacio uskoro stiže - Ivan Ilić.

Odlične igre u dresu Verone preporučile su ga upravi nebesko-plavih, za koju Skira tvrdi da je s Ilićem već dogovorila sve detalje ugovora kojim se predviđa saradnja do 2027. godine.

Ostalo je, međutim, da se Lacio i Verona uslaglase oko poslednjih detalja, pre nego što naš internacionalac zvanično pređe iz "grada Romea i Julije" u "večni grad".

Ivan Ilić, koji je rođen u Nišu 17. marta 2011. godine, prešao je 2017. iz omladinskog pogona FK Crvena zvezda u Mančester siti, koji ga je tri godine kasnije prodao Helas Veroni. Ilić, vezni fudbaler, triput je već igrao za seniorsku reprezentaciju Srbije, a 38 utakmica odigrao je za mlađe reprezentativne kategorije.

U minuloj sezoni Serije A odigrao je 32 utakmice i dao jedan gol, a jedan je postigao i u Kupu Italije, u kome je dvaput nastupio u svojoj drugoj sezoni u Veroni. 

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SRBINA ZABOLEO ZUB U GRČKOJ, OTIŠAO KOD LEKARA I VIDEO RAČUN: Ne znam šta me je snašlo - nesvakidašnja situacija na letovalištu