OVO NEĆE ZABORAVITI DOK JE ŽIV: Aleksandar Mitrović došao u Srbiju i nije mogao da veruje šta ga je snašlo (VIDEO)

Novosti online

03. 07. 2022. u 16:20

ALEKSANDAR Mitrović je za sobom ostavio sezonu koju će pamtiti večno, ali će pamtiti i ono što mu se desilo po dolasku u Srbiju.

ОВО НЕЋЕ ЗАБОРАВИТИ ДОК ЈЕ ЖИВ: Александар Митровић дошао у Србију и није могао да верује шта га је снашло (ВИДЕО)

Foto: N. Skenderija

Naš fudbaler ne samo da je postigao e istorijski gol za pobedu protiv Portugalije u Lisabonu u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine (pogodak je dao u 90 minutu, a Srbija je prošla na Mundijal kao prva u grupi), već je  u dresu Fulama ispisao i istoriju engleskog fudbala.

Postao je novi rekorder tamošnje druge lige, odnosno Čempionšipa, sa čak 43 postignuta gola, na 46 takmičarskih nastupa.

Povratak u rodno Smederevo doneo mu je jedno od najprijatnijih iznenađenja jer su se tamošnji mladi meštani potrudili da večno ostane upamćeno "čiji je Mitar", a i u kom klubu je napravio prve korake.

Na zidu zgrade FK Jedinstvo Smederevo iscrtan je prelep mural posvećen Aleksandru Mitroviću, kome je priređen svečani doček - koji sigurno neće zaboraviti:

Detalji sa dočeka Aleksandru Mitroviću u Smederevu / Instagram / Aleksandar Mitrovic

Bilo je tu "i starog i mladog", upaljeno je na desetine baklji (lokalni navijači su na jedvite jade "naterali" proslavljenog golgetera da dve uzme, na kratko), a onda je usledio odlazak do murala, koji je zadivio napadača srpske reprezentacije, čiji je potpis na kraju dodatno ukrasio ovo remek-delo.

Sve je bio propraćeno pesmom koju su spevali navijači Fulama, "Mitro's on fire",  a kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku koji je pred vama.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)