SRPSKA ODISEJA NA BLISKOM ISTOKU: Bivši trener Partizana obavezao se na vernost klubu iz Saudijske Arabije

Novosti online

01. 07. 2022. u 08:17

NEDAVNO su iz Saudijske Arabije stigle lepe vesti, kada je klub Al Fejha osvojio prestižno takmičenje Kup kralja. Uspeh se ceni i posle mesec dana pregovora srpski trener Vuk Rašović nastavlja svoju odiseju u malom ali uspešnom klubu.

СРПСКА ОДИСЕЈА НА БЛИСКОМ ИСТОКУ: Бивши тренер Партизана обавезао се на верност клубу из Саудијске Арабије

FOTO: EPA

Čelnici tima su zaista sve uradili da zadrže trenera, koji je od malog kluba napravio veliki. 

I ugovor je produžen, novi potpis pao je na čak tri godine, što se retko viđa u fudbalskom svetu. Predsednik kluba Abdela Adani sijao je od sreće posle potpisa srpskog stručnjaka na novi ugovor.

- Najvažnije je kada su svi zadovoljni. Baš to je slučaj u mom klubu Al Fejha. Napravili smo tim, koji se sjajno uigrao i koji je poštovan od ekipa, koje imaju po nekoliko puta veće budžete od našeg. Igrali smo sjajno i pred polufinale Kupa kralja, pričao sam sa ljudima iz stručnog štaba i bio sam siguran da možemo da osvojimo pehar. Usledile su dve pobede i sve ostalo je istorija - istakao je nekadašnji trener Partizana, Dinama iz Minska i klubova iz Emirata, Al Dafre i Al Vahde, sada uspešni strateg Al Fejhe iz Saudijske Arabije.

Grad Al Madžma ima samo 45.000 stanovnika, ali živi za fudbal. Ugovore su produžili i treneri, koji su i do sada bili u stručnom štabu Rašovića (LJubiša Ranković, Đorđe Pantić, Rudolf Marčić i Vladan Popović).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RASULO U PSŽ: Nejmar otkrio da je Mbape tražio njegov odlazak