MAMIĆ "ZAPALIO" HRVATSKU: Modrića sam doveo kao izbeglicu, a nema hrabrosti da kaže da nisam ništa ukrao

Novosti online

20. 06. 2022. u 14:39

NIJE Zdravko Mamić dugo držao konferenciju za medije, što je i sam potvrdio, ali je ovu 20. juna morao da održi s obzirom na neka dešavanja koja se povezuju sa njegovom porodicom.

МАМИЋ ЗАПАЛИО ХРВАТСКУ: Модрића сам довео као избеглицу, а нема храбрости да каже да нисам ништа украо

FOTO: Printskrin

Tom prilikom alfa i omega Dinama dotakao se i hrvatskih fudbalera, najviše Luke Modrića, kojima je u neku ruku zamerio što ne kažu neku lepu reč za njega.

- Znate li ko je doveo Modrića, Kovačića i Brozovića? Ovaj genije. Oni pronose slavu svetom, a nijedan se ne usudi da kaže nijednu lepu reč za mene. Ja sam ga uzeo u Dinamo kao izbeglicu, nikad u životu nisam dobio ulaznicu ili dres od njega. Ali ta veličina nema hrabrosti da sazove ovakvu konferenciju i kaže: Pa, bando jedna, ja znam da Mamić nije ništa ukrao. Ja sam podizao Modrića na noge i doveo ga na ovaj nivo - rekao je Mamić.

Pojasnio je i kako je došlo do transfera druge dvojice igrača koje je pomenuo u govoru.

- Ja sam otišao po Kovačića u Linc i doveo ga u Dinamo, ja sam iz Dragovoljca doveo Brozovića. Danas njih trojica pronose slavu širom sveta, a nijedan se ne usudi da kaže lepu reč za mene jer bi bili zgaženi. Ja znam da me ti momci vole i poštuju, ali se plaše - završio je Mamić.

Podsećanja radi, Mamić se već četiri godine skriva od hrvatskog pravosuđa u Bosni i Hercegovini, a s vremena na vreme napravi konferenciju za medije na kojoj se ređaju ispadi.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

STIGAO U BESNOM DŽIPU: A kad je reprezentativac izašao, nisu mogli da veruju kad su videli stajling (VIDEO)