ŠPANCI OSUDILI HRVATA: Luka Modrić je uradio nešto što je žestoko iznerviralo navijače Real Madrida

Novosti online

14. 06. 2022. u 11:56

Hrvatska je ostvarila veliku pobedu nad Francuskom (1:0) u okviru četvrtog kola Lige nacija. Luka Modrić je ponovo perfektno dirigovao igrom svog tima i pokazao da je iako u poznim igračkim godinama i dalje jedan od najboljih fudbalera sveta.

ШПАНЦИ ОСУДИЛИ ХРВАТА: Лука Модрић је урадио нешто што је жестоко изнервирало навијаче Реал Мадрида

Foto AP

Modrić je u petom minutu pogodio sa "bele tačke" i doneo pobedu svojoj reprezentaciji, međutim, dan posle utakmice ne priča se o njegovom golu, nego gestu na poluvremenu.

Naime, zbog zagrljaja sa Kilijanom Mbapeom u poluvremenu meča Hrvata su razapeli navijači Real Madrida koji ne žele da čuju za francuskog fudbalera, koji je tokom leta žestoko ispalio Špance.

Luki Modriću nije to toliko zasmetalo, i dalje poštuje fudbalske kvalitete Mbapea, tako da ga je na poluvremenu pitao da razmene dresove. To je, naravno, Mbape učinio bez oklevanja, što se nije svidelo javnosti u Španiji.

Foto: Printskrin

 

- Ovaj potez Modrića, koji je od igrača koji je izigrao Real Madrid tražio dres, razljutio je navijače Reala. Smeta im što ga je molio nakon odbijanja Real Madrida - navodi španski list "Marka" u izveštaju utakmice.

Očekivano, najviše je na njega "udario" španski voditelj Đozep Pedrerola tokom emisije "El Čiringito".

- Ne mogu da verujem, šokiran sam... Modrić, koji je vođa Reala i pravi madridista pita za dres od tipa koji se narugao Realu i navijačima tog kluba! I ne samo to, nego da on, koji je osvajač 'Zlatne lopte' i legenda Reala, pita za dres jednog Mbapea?! Pa moralo bi da bude obrnuto... - poručio je u žestokom obraćanju ovaj novinar, dok je Guti, koji je gostovao u emisiji, dodao da Modrić treba da "zapali dres".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna